Om os

Specialforretning med et stort udvalg i vine fra hele verden, et stort udvalg i spiritus, kaffe og te, piber og tobak og et bredt udvalg i specialiteter fra Frankrig og Italien.

Velkommen til Søegaards Vinhus. – En lille vinhandel i Adelgade i Skive med atmosfære og kvalitetsvarer til fornuftige priser på hylderne. Du finder os i gågaden i Skive. Vi er en vinhandel for livsnyderen. Her lægges der stor vægt på detaljerne, både hvad angår indretning og sortiment i butikken. Vi har bevaret den hyggelige gamle købmandsbutik, og du fornemme med det samme den gode stemning og duften af kaffe når du træder ind. Vi er en specialforretning med et stort udvalg i vine fra hele verden, et stort udvalg i spiritus, kaffe og te, piber og tobak og et bredt udvalg i specialiteter fra Frankrig og Italien. – Vi fortæller gerne om alle vores lækre varer. Her på siden kan du finde flere informationer.

Et besøg hos os handler også om oplevelsen, vi lægger stor vægt på altid at give jer en god og hyggelig betjening. Atmosfæren er meget afslappet og ligefrem, og vores service er i top. Mange af vores kunder handler hos os af netop den grund. Du træder ind i en tidslomme og du drages tilbage til en svunden tid hvor det handlede om kvalitetsvarer og god personlig betjening.

Vi åbnede vores vinhandel i august 2005 og startede arbejdet med at bygge den vinhandel der passede os, med alle de vigtige værdier beskrevet ovenfor. Vi håber på at se jer i vores butik! – Velkommen ind i vores univers her på siden. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller lignende.

shadow

Ole Søegaard(Indehaver)